Mediceuticals Blog 17

MEDICEUTICALS

Wij hebben gekozen om de producten van Mediceuticals te gebruiken, omdat zij specifieke, dermatologische producten voor haar- en (hoofd-) huidoplossingen hebben. Veel mensen hebben haar en hoofdhuidproblemen en wij wilden graag goede producten aanbieden die deze problemen oplossen.

Mediceuticals is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals zich ontwikkeld tot een superieur product.

Mediceuticals is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.

Mediceuticals is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een
zeer goede preventieve werking. Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van
vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart,
hoe groter de kans van slagen! Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals programma te beginnen. De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!

Unieke eigenschappen van Mediceuticals:

–  Onderscheidend op het gebied van haar en  hoofdhuid problemen, maar ook zorgt het ervoor dat gezond haar gezond blijft!
– PH vriendelijke producten
– Wax, olie, vet en SLS vrije formules
– Good manufacturing practices certificaat
– Beschermt het haar tegen verkleuring
– Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid
– Veilig te gebruiken bij gekleurd haar

mediceuticals1-1024x254

 

Naast verzorgingsproducten heeft Mediceuticals ook alcohol/parfumvrije stylingsproducten!

Kom langs in de kapsalon voor een haar en hoofdhuidanalyse. Doordat wij in het bezit zijn van een mediscoop kunnen wij uw hoofdhuid tot wel 200 keer vergroten. Zo kunnen wij uw probleem vaststellen en een bijpassende behandelplan voor u samenstellen.

 

mediscoop

Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze medewerkers.

Liefs, Team Kapsalon Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *