Balmain Hair & Great lengths

Balmain & Great lengths
Naast onze eigen merk haarverlenging hebben wij ook de merken Balmain hair en Great lengths.
In deze blog leggen wij meer uit over deze merken!

Balmain hair biedt verschillende mogelijkheden voor een haarverlenging of een volle bos haar met extra veel volume, voor ieder wat wils!
Ons assortiment bestaat uit:
Fill-in extensions wax/microrings
Double hair
Hairdress
Elegance
Volume Secret

 De Fill-In Extensions zijn gemaakt van hoge kwaliteit 100% human hair.  Deze extensions worden verbonden met je eigen haar door middel van waxjes of ringetjes! Deze manieren van verbinden is niet schadelijk voor je haar en ze blijven ongeveer 3 maanden zitten. Wil je goede kwaliteit extensions en niet te veel betalen dan kun je het beste voor de Fill-in Extensions van Balmain hair gaan!

DoubleHair is een goede manier om volume, kleur of lengte aan uw eigen
haar toe te voegen met eindeloze mogelijkheden. DoubleHair is een 9 cm brede met
hand gestrikte mat van 40 cm lang human hair. Eén double hair matje staat gelijk aan 18 extensions!

De matjes kunnen worden vastgemaakt door middel van kleine waxjes of ringetjes. Wanneer er gebruik wordt van de Balmain hair care producten heeft de double hair een garantie van 6 maanden. DoubleHair kan iedere 2 maanden herplaatst worden en is in verschillende kleuren beschikbaar of kan gekleurd worden tot de gewenste kleur.

De Balmain Hair Dress is golvend, natuurlijk, mooi, fantastisch haar. De Hairdress is geschikt voor elke gelegenheid en zorgt een super mooie look binnen 5 minuten.  De handgekleurde mix van natuurlijke tinten zorgen voor diepte en een natuurlijke kleur . Geen bonds, ringetjes, tape of clips, maar slechts één dunne transparante draad dat de Hair Dress op zijn plek houdt. Hierdoor kan je de Hairdress zelf makkelijk plaatsen in het haar!

Elegance
Elegance is ontworpen om binnen een paar minuten 5 mooie opsteekkapsels te creëren.
Van elegante en fijne updo tot aan iets heftigs. Het haar is gemaakt van MemoryHair.
MemoryHair kan keer op keer gekruld en gestraightened worden. De Elegance collectie is er in 9 prachtige kleurencombinaties.

Balmain.double

 

Great Lengths
Great Length heeft hair extensions dat zorgt voor haarverlening en voller haar!
Hair extensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. Great Length heeft vijf haar lengtes: van 20- 30- 40- 50- en 60 cm. Great Length haar bestaat uit top kwaliteit! Wij zetten al jaren Great Lengths als haarverlenging/verdikking. De extensions zij herplaatsbaar dus u kunt er lang van genieten! Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet! Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar.

De haren van Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dit komt door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar.
Het is Indiaas zijdeachtig haar en in maagdelijke toestand. Het haar is top kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen.  Great Lengths hanteert alleen remy haar, wat betekent dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting liggen, vanaf de wortel tot het einde, en dus niet door elkaar! Dit zorgt er ook voor dat de extensions gedragen worden precies zoals uw eigen haar. Het haar vermengt zich prachtig met de jouwe.

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen noodzakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.
Great Lengths heeft 50 kleuren. Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd.
Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast! Je kan dan ook makkelijk naar de sauna of racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen in heel zout zeewater kan probleemloos. Natuurlijk moet je het haar daarna normaal behandelen met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht!

 

Een leuk weetje!
Great Lengths haar vindt zijn oorsprong in Indiase tempels. Uit dankbaarheid schenken gelovigen hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths. Uit deze opbrengst zijn en worden scholen en ziekenhuizen gebouwd en ondersteund. Ook andere charitatieve doelen worden hiermee gesponsord!

1great_lengths

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *