Balmain Hair & Great lengths

Balmain & Great lengths
Naast onze eigen merk haarverlenging hebben wij ook de merken Balmain hair en Great lengths.
In deze blog leggen wij meer uit over deze merken!

Balmain hair biedt verschillende mogelijkheden voor een haarverlenging of een volle bos haar met extra veel volume, voor ieder wat wils!
Ons assortiment bestaat uit:
Fill-in extensions wax/microrings
Double hair
Hairdress
Elegance
Volume Secret

 De Fill-In Extensions zijn gemaakt van hoge kwaliteit 100% human hair.  Deze extensions worden verbonden met je eigen haar door middel van waxjes of ringetjes! Deze manieren van verbinden is niet schadelijk voor je haar en ze blijven ongeveer 3 maanden zitten. Wil je goede kwaliteit extensions en niet te veel betalen dan kun je het beste voor de Fill-in Extensions van Balmain hair gaan!

DoubleHair is een goede manier om volume, kleur of lengte aan uw eigen
haar toe te voegen met eindeloze mogelijkheden. DoubleHair is een 9 cm brede met
hand gestrikte mat van 40 cm lang human hair. Eén double hair matje staat gelijk aan 18 extensions!

De matjes kunnen worden vastgemaakt door middel van kleine waxjes of ringetjes. Wanneer er gebruik wordt van de Balmain hair care producten heeft de double hair een garantie van 6 maanden. DoubleHair kan iedere 2 maanden herplaatst worden en is in verschillende kleuren beschikbaar of kan gekleurd worden tot de gewenste kleur.

De Balmain Hair Dress is golvend, natuurlijk, mooi, fantastisch haar. De Hairdress is geschikt voor elke gelegenheid en zorgt een super mooie look binnen 5 minuten.  De handgekleurde mix van natuurlijke tinten zorgen voor diepte en een natuurlijke kleur . Geen bonds, ringetjes, tape of clips, maar slechts één dunne transparante draad dat de Hair Dress op zijn plek houdt. Hierdoor kan je de Hairdress zelf makkelijk plaatsen in het haar!

Elegance
Elegance is ontworpen om binnen een paar minuten 5 mooie opsteekkapsels te creëren.
Van elegante en fijne updo tot aan iets heftigs. Het haar is gemaakt van MemoryHair.
MemoryHair kan keer op keer gekruld en gestraightened worden. De Elegance collectie is er in 9 prachtige kleurencombinaties.

Balmain.double

 

Great Lengths
Great Length heeft hair extensions dat zorgt voor haarverlening en voller haar!
Hair extensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. Great Length heeft vijf haar lengtes: van 20- 30- 40- 50- en 60 cm. Great Length haar bestaat uit top kwaliteit! Wij zetten al jaren Great Lengths als haarverlenging/verdikking. De extensions zij herplaatsbaar dus u kunt er lang van genieten! Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet! Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar.

De haren van Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dit komt door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar.
Het is Indiaas zijdeachtig haar en in maagdelijke toestand. Het haar is top kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen.  Great Lengths hanteert alleen remy haar, wat betekent dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting liggen, vanaf de wortel tot het einde, en dus niet door elkaar! Dit zorgt er ook voor dat de extensions gedragen worden precies zoals uw eigen haar. Het haar vermengt zich prachtig met de jouwe.

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen noodzakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.
Great Lengths heeft 50 kleuren. Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd.
Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast! Je kan dan ook makkelijk naar de sauna of racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen in heel zout zeewater kan probleemloos. Natuurlijk moet je het haar daarna normaal behandelen met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht!

 

Een leuk weetje!
Great Lengths haar vindt zijn oorsprong in Indiase tempels. Uit dankbaarheid schenken gelovigen hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths. Uit deze opbrengst zijn en worden scholen en ziekenhuizen gebouwd en ondersteund. Ook andere charitatieve doelen worden hiermee gesponsord!

1great_lengths

 

Mediceuticals Blog 17

MEDICEUTICALS

Wij hebben gekozen om de producten van Mediceuticals te gebruiken, omdat zij specifieke, dermatologische producten voor haar- en (hoofd-) huidoplossingen hebben. Veel mensen hebben haar en hoofdhuidproblemen en wij wilden graag goede producten aanbieden die deze problemen oplossen.

Mediceuticals is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals zich ontwikkeld tot een superieur product.

Mediceuticals is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.

Mediceuticals is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een
zeer goede preventieve werking. Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van
vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart,
hoe groter de kans van slagen! Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals programma te beginnen. De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!

Unieke eigenschappen van Mediceuticals:

–  Onderscheidend op het gebied van haar en  hoofdhuid problemen, maar ook zorgt het ervoor dat gezond haar gezond blijft!
– PH vriendelijke producten
– Wax, olie, vet en SLS vrije formules
– Good manufacturing practices certificaat
– Beschermt het haar tegen verkleuring
– Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid
– Veilig te gebruiken bij gekleurd haar

mediceuticals1-1024x254

 

Naast verzorgingsproducten heeft Mediceuticals ook alcohol/parfumvrije stylingsproducten!

Kom langs in de kapsalon voor een haar en hoofdhuidanalyse. Doordat wij in het bezit zijn van een mediscoop kunnen wij uw hoofdhuid tot wel 200 keer vergroten. Zo kunnen wij uw probleem vaststellen en een bijpassende behandelplan voor u samenstellen.

 

mediscoop

Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze medewerkers.

Liefs, Team Kapsalon Ineke

Blog #15

 

NANOGEN

Binnen 30 seconden een mooie volle bos haar wie wilt dat nu niet?

Door Nanogen te gebruiken kun je van een dunne bos haar een volle bos haar creëren. De nanofibers(vezels) hechten zich aan het haar door hun statische elektriciteit. De vezels blijven in het haar tot dat u het haar gaat wassen. Ze zijn gemaakt van 100% keratine dus irriteren niet op de hoofdhuid en de kleur loopt hierdoor ook niet uit! De nanofibers blijven zelfs in de wind of regen zitten, dus ook kunt gewoon met slecht weer naar buiten.

De vezels zijn in 10 kleuren te verkrijgen, ook kun je ze onderling met elkaar mengen tot dat je de gewenste kleur hebt.

Waarom Nanofibers?

– Het is makkelijk te gebruiken
– 100% kleurvast
– Waterresistant
– Gemaakt van 100% keratine
– Ze zijn in 10 kleuren te verkrijgen
– Geeft geen irritaties

 

Hoe fijn is het om je fijne/dunne haar eindelijk wat voller te laten lijken?

Voor meer informatie kom dan langs bij de kapsalon of kijk op onze website! http://www.kapsalonineke.nl/shop/Nanogen_Producten

Liefs, kapsalon Ineke

 

nan2
nan1

Kerstlooks!

 

 

Het is alweer bijna kerst!!

je wilt er vaak extra leuk uitzien met kerst en daarom hebben wij een paar leuke kerstlooks opgezocht om jullie te inspireren

 

1 Kerstboom vlecht!

kerst

 

Hoe toepasselijk met kerst de kerstboomvlecht! Deze vlecht is wat ingewikkelde voor sommige mensen. Je hebt 2 normale vlechten (dutch braids) en die verbind je door middel van het lint aan elkaar. het lint wordt elke keer met de binnenste pluk van beide vlechten meegenomen tijdens het vlechten hierdoor lijkt het lint op een kerstboom. De punten kan je nog mooier maken door ze te krullen!
Alle accessoires zijn verkrijgbaar bij Kapsalon Ineke!

 

2. Staarten

 

kerst4

 

Hou je liever van een staart? Dan kan je deze alsnog leuker maken door middel van bijvoorbeeld een vlecht toe te voegen of je haar eerst te krullen. Op de afbeelding hier boven hebben we verschillende soorten staarten laten zien, je normale staart er toch iets anders uit ziet met kerst dan normaal. Heeft u kort haar of vind u uw staart te kort/dun dan hebben bij nog een leuke oplossing. De Balmain memory hair kunt u makkelijk bevestigen en zorgt voor een nieuwe look! http://www.kapsalonineke.nl/shop/Balmain/Balmain-ponytail

 

3. Hollywood waves

kerst5

 

Hollywood waves is super hot, veel sterren zie je er mee lopen op de rode loper! Het geeft een classy look, dus ook perfect voor kerst!
Zorg voor een goede krultang probeer de krul te laten afkoelen in je hand of even vast te zetten met een knip. Je moet het haar na het krullen door kammen, daarom is het belangrijk dat de krul is afgekoeld anders kan het snel uitzakken! Voor de perfecte krul is niet alleen afkoelen belangrijk, maar ook met welke tang u de krullen maakt. Wilt u de beste krultang dan kunt u altijd bij Kapsalon Ineke terecht of op onze webshop! http://www.kapsalonineke.nl/shop/CHI_/Chi_Krultangen

4. Fast Up do

kerst2

Het haar opsteken ziet er soms moeilijke uit dan het is. Daarom hebben we hier boven een afbeelding waar je ziet dat het haar eigenlijk binnen 5 minuten super leuk is opgestoken!  Een classy look binnen 5 minuten!

 

5. Beach waves

kerst8-1

Beach waves zie je tegenwoordig veel, Dit komt omdat het op een natuurlijke look lijkt. Je kan deze look creëren op verschillende de manieren je kan het met een stijltang doen, maar ook met een krultang. Het is belangrijk dat je smalle plukjes pakt en na het krullen goed met je handen er door heen gaat om het een natuurlijke look te geven. Voor de beste kapsels kunt het beste kiezen voor de goede tools, Op onze webshop of in de kapsalon kunt u terecht voor meer informatie! http://www.kapsalonineke.nl/shop/CHI_

6. Knot

kerst7

Wanneer je een knot fijn vindt om te dragen zorg er dan voor dat je het met kerst een keer anders draag dan normaal! Door alleen al een leuke vlecht van je nek naar boven te vlechten en te eindigen met een knot verander je je gewoonlijke kapsel in een kerstkapsel. Je kan de knot strak houden maar ook zoals op het plaatje wat losse maken dat maakt het weer iets stoerder.

 

7. Half los en half vast

kerst6

 

Wanneer je er niet uit komt of je je haar nou vast, opgestoken of los wilt dan kan je het combineren. De look op de afbeelding is toch uit het gezicht, maar de rest is wel los. je maakt eerst een klein staartje boven op, vanuit die staart maak je een vissengraad vlecht. Je kan het losse haar nog beach waves geven als laatste touch en dan tadaa een leuke look! Je hebt geen haar voor je ogen, het voelt dat je haar wat vast zit maar het geeft ook een losse look!

 

8. Opsteken

kerst9

 

Tegenwoordig steken we niet meer zo heel erg strak op, het mag ook allemaal wat losse zitten. Hier een leuke opsteek look, zorg voor een haar donut, krultang en een paar haar schuifjes (zorg voor stevige haar schuifjes). Zorg dat je het haar wat je opsteek lekker losjes gaat opsteken, dat zorgt voor een leuker effect dan wanneer je het zo netjes mogelijk probeert op te steken. Een paar plukjes los in het gezicht en jij bent klaar voor het kerstdiner!

In de kapsalon zijn verschillende accessoires verkrijgbaar om de kapsels te bevestigen of te versieren.

 

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen!

Liefs, Team Kapsalon Ineke

Blog 14: De leukste kerstcadeaus!

De leukste kerstcadeaus!

De kerstdagen komen er weer aan, een gezellige tijd. Maar ook een tijd waar je vaak leuke cadeaus aan elkaar geeft.

Elk jaar is het weer lastig wat je moet gaan kopen, daarom hebben wij de leukste producten gekozen uit onze salon/webshop

http://www.kapsalonineke.nl/shop/ , zodat wij jullie kunnen helpen met de zoektocht naar kerstcadeaus!

 

Arganikare Miracle Color shampoo & conditioner

con sham
Een goede shampoo en conditioner zorgt voor een beter haar conditie en wie wil dat nou niet?

Arganikare Miracle Color shampoo:
Een verzorgende en hydraterende shampoo wie het haar makkelijk doorkambaar maakt en de kleurintensiteit verlengt. Bevat Goji bes extract en arganolie.

Arganikare Miracle Color conditioner:
Een hydraterende verzorging die het haar zijdezacht en glanzend maakt zonder het te verzwaren.
De kleur blijft langer houdbaar door het speciale UV filter wat de kleur en het haar beschermt. Bevat Goji bes extract, argan olie en shea butter.

 

BAO MED

bao
Een olie die je kan gebruiken als dagcrème, conditioner, bodylotion en nog veel meer.

De niet-vette, pure olie is rijk aan omega 3, 6 en 9. Deze olie is op diverse manieren te gebruiken: direct op de huid, in het badwater of vermengd met crème, bodylotion of haarconditioner. BAO-MED® olie dringt door tot diep in de huid en versterkt daar het celmembraan. Het beschermt de huid voor invloeden van buitenaf, herstelt de droge en beschadigde huid, maar kan ook de talgklierfunctie van de vettere huid verbeteren.

*Super hydraterend
*Trekt snel in
*Verlicht een jeukerige, droge huid
*Anti aging
*Helpt littekens mooi te genezen

 

Biosilk Silk Therapy

silk-therapy-150ml-500x500

Biosilk Silk Therapy is een gewichtloos, leave-in, verfrissende haarhersteller, met zijde verrijkt. Biosilk Silk Therapy repareert, kalmeert en beschermt alle haartypes. Niet op dieren getest!

 

Balmain beauty bag

bag

 Een super leuke beauty bag met de geweldige verzorgingslijn van Balmain.  Alle haarproducten die je nodig hebt in één beauty bag!

De beauty bag bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine spray. De Shampoo en Conditioner, geschikt voor dagelijks gebruik, zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten voor een optimale reiniging en voeding van het haar en de hoofdhuid. De Hair Mask is een wekelijkse behandeling van 5 minuten, waarbij het haar wordt versterkt en meer vitaliteit en glans krijgt. De Shine Spray geeft niet alleen een stralende glans aan het haar, maar beschermt ook tegen uitdroging en gespleten punten. De Extension Brush is speciaal ontworpen voor hair extensions. De zachte, flexibele borstelharen zullen de extensions niet beschadigen en houden het haar in optimale conditie. We raden aan om het haar te borstelen vanaf de uiteinden en dan langzaam naar de hoofdhuid toe te werken.

 

Balmain krultang 32mm

tang

Een krultang is helemaal hot! Van Hollywood wave (slag) tot aan tight spiral curls (kleine krulletjes) je ziet het tegenwoordig niet alleen op de rode loper, maar ook in het dagelijks leven.

De balmain krultang 32mm

Is een 32mm krultang die je 360 graden kan draaien. De krultang heeft een extra lange snoer van we 2,4 meter. De tang heeft warmte standen van 160ºC tot 220ºC (5ºC per stand). Na 30 minuten zal de tang zich automatisch uitschakelen. De tang heeft een ergonomische handgreep en een hittebestendige toplaag met antislip.

 

 

Balmain infrarood föhn

fogn

De Professionele Infrarood föhn met negatieve ionen functie zorgt ervoor dat je haar minder beschadigd raakt, sneller droogt en er uiteindelijk glad en ready-to-go uitziet!

 

Deze innovatieve krachtige föhn heeft de hoogste kwaliteitsnormen. Het heeft een infrarood functie en heeft een krachtige luchtstroom van wel 1800W. Daarnaast heeft de föhn een cool shot functie en wordt het haar 35% sneller droog dan bij andere föhnen. Het heeft meerdere warmte en snelheidsstanden en heeft een 2.6m lang snoer. De föhn wordt geleverd met mondstuk en diffuser.

 

We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren, heel veel shop plezier!

Liefs, Team Kapsalon Ineke

 

Blog 12

Hallo,

Mijn naam is Eefke en werk sinds juni 2006 voor Kapsalon Ineke als administratief medewerker. Gedurende jaren zijn mijn taken steeds meer uitgebreid en geautomatiseerd. Eén van mijn taken is het zorgen dat de lonen uitgewerkt worden, zodat we allemaal op tijd salaris krijgen. Daarnaast verwerk ik ook diverse aangiftes, welke in een bedrijf voorkomt. Omdat de kapsalon steeds meer haarwerk aanvragen heeft is het mijn taak om deze aanvragen, zowel voor de salon als particulier te declareren bij verschillende zorgverzekeringen. Wekelijks ben ik in de kapsalon om de papieren op te halen en  om even met collega’s bij te kletsen.

Hartelijke groet,

Eefke

644719_137101976477332_424160542_n

Blog #9

Hallo,

Ik ben Michelle ik loop sinds deze zomer stage bij kapsalon Ineke.
Ik volg de kappersopleiding aan het ROC van Twente en zit nu in mijn eerste leerjaar.
Eén dag in de week heb ik les en de andere dagen kan ik ingepland worden bij Kapsalon Ineke. Ik hoop hier veel te kunnen leren.
Elke week zorg ik dat ik een model mee neem naar de kapsalon om bijvoorbeeld te oefenen op het föhnen of verven.
Doordat ik een model meeneem kunnen mijn collega’s ook zien wat ik al kan en wat ik nog moet bij leren.
Ik krijg altijd leuke tips en zie mij zelf groeien. Ik hoop dat ik mijn opleiding en stage goed kan afronden en veel ervaring op kan doen, zodat ik uiteindelijk mijn eigen kapsalon kan beginnen. 

 

Liefs,

Michelle

 foto-michelle

Blog #7

Hallo,

Ik ben Djill, Ik ben sinds 1 november 2011 werkzaam bij Kapsalon Ineke.
Ik ben hier gestart als stagiaire. In 2012 heb ik de diploma allround kapper behaald.
Ik mocht bij Kapsalon Ineke blijven werken en dat heb ik gedaan!
Door de jaren heen heb ik mij kunnen ontwikkelen toch een gevorderde kapster die gespecialiseerd is in haarwerk, extensions en kleuren.
Ik hou van uitdagingen dus vindt het helemaal geweldig als iemand totaal een nieuwe look wilt.
Ik volg regelmatig nog cursussen om trends en technieken bij te houden. Eind 2016 heb ik de cursus haarwerkster succesvol afgerond.
Voor informatie kan je altijd bij mij terecht en ik zou u zo goed mogelijk proberen te helpen.
Ik hoop jullie te kunnen zien in de salon en dat jullie genoeg over mij te weten zijn gekomen!

 

Liefs,
Djill

fotodjill

Blog #4

Blog #4

 

Mijn naam is Semra Yildiz, Ik werk in mei 2018 al 30 jaar bij kapsalon Ineke. Ik ben bijna 30 jaar geleden begonnen als stagiaire, het beviel van beide kanten zo goed dat ik niet meer ben weg te slaan bij kapsalon Ineke.

 

 

 http://www.giga.de/wp-content/uploads/2016/02/shutterstock_123417493.jpg

 

 

 

 

 

Doordat wij de kans kregen om naast een kapsalon ook een haarwerk salon te worden, heb ik mij kunnen ontwikkelen tot haarwerkspecialist. In de salon krijgen wij vaak trainingen waardoor wij een sterk team hebben gecreëerd. Het leukste van het kappersvak vind ik dat ik mensen blij kan maken en natuurlijk dat ik mijn collega’s af en toe kan pesten. Omvormen is ook één van mijn specialiteiten, permanenten, watergolven en opkammen ik sta voor u klaar!

Ik hoop dat je iets meer te weten bent gekomen over mij.
Mijn collega zal volgende week een blog schrijven over haarzelf, zodat iedereen ons team steeds beter leert kennen.

Liefs,

Semra

Blog #3 Ons Team

Hallo,

Ik ben Reni Scholte van Mast, Ik ben werkzaam bij kapsalon Ineke vanaf 1 december 1987, dit jaar dus al 30 jaar.
Als klein meisje riep ik altijd al dat ik later kapster wou worden en ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keus.
Als leerling kapster liep ik stage in de kapsalon en kon ik mij ontwikkelen tot Hair extension en lang haar specialiste. 10 jaar geleden kwam daar nog een taak bij als haarwerk specialiste.
Naast mijn werk in de salon help ik dus ook mensen met haar problemen, dit is heel dankbaar werk. Mensen blij de deur uit laten gaan, dat is waar ik het voor doe.
Ik volg regelmatig cursussen om helemaal up to date te blijven. Ik hoop dat ik dit vak nog vele jaren mag blijven uitoefenen met onze geweldige team.

Ik hoop dat jullie nu iets meer over mij te weten zijn gekomen, volgende week zal mijn collega iets over haarzelf vertellen.

Liefs,

Reni

reni