Great Lengths

Wat is Great Lengths?
Great Length is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions.
Hairextensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht.
De strengen haar hebben vijf lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm.
Great Lengths is van top kwaliteit!
Het is herplaatsbaar en wordt door ons al vele jaren toegepast.

Ook verkrijgbaar in gekruld haar!
Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet! Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar, doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar, dus happy with life! Een Great Lengths behandeling is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon.

Great Lengths is natuurhaar
Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Dit is een Indiaas zijdeachtig haar en in maagdelijke toestand. Genetisch, Indiaas haar is zeer vergelijkbaar met Kaukasische haren in zijn basisstructuur. Het is van uitzonderlijke kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen. Indiaas haar is optimaal voor de fabricage van hair extensions. Great Lengths hanteert alleen remy haar, wat betekent dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting liggen, vanaf de wortel tot het einde, en dus niet door elkaar! Dit zorgt er ook voor dat de extensions gedragen worden precies zoals uw eigen haar. Het haar vermengt zich prachtig met de jouwe!

Great Lengths is je eigen haar
De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen nood­zakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.

Great Lengths kleuren
Great Lengths heeft een scala van 50 kleuren. Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd. Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast!

Lifestyle met Great Lengths
Sauna, diepzee duiken, racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen in heel zout zee­water kan probleemloos. Natuurlijk het haar daarna normaal behandelen met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht!

Waar komt Great Lengths haar vandaan?
Great Lengths haar vindt zijn oorsprong in Indiase tempels. Uit dankbaarheid schenken gelovigen hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths. Uit deze opbrengst zijn en worden scholen en ziekenhuizen gebouwd en ondersteund.
Ook andere charitatieve doelen worden hiermee gesponsord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *