Kerstlooks!

 

 

Het is alweer bijna kerst!!

je wilt er vaak extra leuk uitzien met kerst en daarom hebben wij een paar leuke kerstlooks opgezocht om jullie te inspireren

 

1 Kerstboom vlecht!

kerst

 

Hoe toepasselijk met kerst de kerstboomvlecht! Deze vlecht is wat ingewikkelde voor sommige mensen. Je hebt 2 normale vlechten (dutch braids) en die verbind je door middel van het lint aan elkaar. het lint wordt elke keer met de binnenste pluk van beide vlechten meegenomen tijdens het vlechten hierdoor lijkt het lint op een kerstboom. De punten kan je nog mooier maken door ze te krullen!
Alle accessoires zijn verkrijgbaar bij Kapsalon Ineke!

 

2. Staarten

 

kerst4

 

Hou je liever van een staart? Dan kan je deze alsnog leuker maken door middel van bijvoorbeeld een vlecht toe te voegen of je haar eerst te krullen. Op de afbeelding hier boven hebben we verschillende soorten staarten laten zien, je normale staart er toch iets anders uit ziet met kerst dan normaal. Heeft u kort haar of vind u uw staart te kort/dun dan hebben bij nog een leuke oplossing. De Balmain memory hair kunt u makkelijk bevestigen en zorgt voor een nieuwe look! http://www.kapsalonineke.nl/shop/Balmain/Balmain-ponytail

 

3. Hollywood waves

kerst5

 

Hollywood waves is super hot, veel sterren zie je er mee lopen op de rode loper! Het geeft een classy look, dus ook perfect voor kerst!
Zorg voor een goede krultang probeer de krul te laten afkoelen in je hand of even vast te zetten met een knip. Je moet het haar na het krullen door kammen, daarom is het belangrijk dat de krul is afgekoeld anders kan het snel uitzakken! Voor de perfecte krul is niet alleen afkoelen belangrijk, maar ook met welke tang u de krullen maakt. Wilt u de beste krultang dan kunt u altijd bij Kapsalon Ineke terecht of op onze webshop! http://www.kapsalonineke.nl/shop/CHI_/Chi_Krultangen

4. Fast Up do

kerst2

Het haar opsteken ziet er soms moeilijke uit dan het is. Daarom hebben we hier boven een afbeelding waar je ziet dat het haar eigenlijk binnen 5 minuten super leuk is opgestoken!  Een classy look binnen 5 minuten!

 

5. Beach waves

kerst8-1

Beach waves zie je tegenwoordig veel, Dit komt omdat het op een natuurlijke look lijkt. Je kan deze look creëren op verschillende de manieren je kan het met een stijltang doen, maar ook met een krultang. Het is belangrijk dat je smalle plukjes pakt en na het krullen goed met je handen er door heen gaat om het een natuurlijke look te geven. Voor de beste kapsels kunt het beste kiezen voor de goede tools, Op onze webshop of in de kapsalon kunt u terecht voor meer informatie! http://www.kapsalonineke.nl/shop/CHI_

6. Knot

kerst7

Wanneer je een knot fijn vindt om te dragen zorg er dan voor dat je het met kerst een keer anders draag dan normaal! Door alleen al een leuke vlecht van je nek naar boven te vlechten en te eindigen met een knot verander je je gewoonlijke kapsel in een kerstkapsel. Je kan de knot strak houden maar ook zoals op het plaatje wat losse maken dat maakt het weer iets stoerder.

 

7. Half los en half vast

kerst6

 

Wanneer je er niet uit komt of je je haar nou vast, opgestoken of los wilt dan kan je het combineren. De look op de afbeelding is toch uit het gezicht, maar de rest is wel los. je maakt eerst een klein staartje boven op, vanuit die staart maak je een vissengraad vlecht. Je kan het losse haar nog beach waves geven als laatste touch en dan tadaa een leuke look! Je hebt geen haar voor je ogen, het voelt dat je haar wat vast zit maar het geeft ook een losse look!

 

8. Opsteken

kerst9

 

Tegenwoordig steken we niet meer zo heel erg strak op, het mag ook allemaal wat losse zitten. Hier een leuke opsteek look, zorg voor een haar donut, krultang en een paar haar schuifjes (zorg voor stevige haar schuifjes). Zorg dat je het haar wat je opsteek lekker losjes gaat opsteken, dat zorgt voor een leuker effect dan wanneer je het zo netjes mogelijk probeert op te steken. Een paar plukjes los in het gezicht en jij bent klaar voor het kerstdiner!

In de kapsalon zijn verschillende accessoires verkrijgbaar om de kapsels te bevestigen of te versieren.

 

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen!

Liefs, Team Kapsalon Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *