Blog 14: De leukste kerstcadeaus!

De leukste kerstcadeaus!

De kerstdagen komen er weer aan, een gezellige tijd. Maar ook een tijd waar je vaak leuke cadeaus aan elkaar geeft.

Elk jaar is het weer lastig wat je moet gaan kopen, daarom hebben wij de leukste producten gekozen uit onze salon/webshop

http://www.kapsalonineke.nl/shop/ , zodat wij jullie kunnen helpen met de zoektocht naar kerstcadeaus!

 

Arganikare Miracle Color shampoo & conditioner

con sham
Een goede shampoo en conditioner zorgt voor een beter haar conditie en wie wil dat nou niet?

Arganikare Miracle Color shampoo:
Een verzorgende en hydraterende shampoo wie het haar makkelijk doorkambaar maakt en de kleurintensiteit verlengt. Bevat Goji bes extract en arganolie.

Arganikare Miracle Color conditioner:
Een hydraterende verzorging die het haar zijdezacht en glanzend maakt zonder het te verzwaren.
De kleur blijft langer houdbaar door het speciale UV filter wat de kleur en het haar beschermt. Bevat Goji bes extract, argan olie en shea butter.

 

BAO MED

bao
Een olie die je kan gebruiken als dagcrème, conditioner, bodylotion en nog veel meer.

De niet-vette, pure olie is rijk aan omega 3, 6 en 9. Deze olie is op diverse manieren te gebruiken: direct op de huid, in het badwater of vermengd met crème, bodylotion of haarconditioner. BAO-MED® olie dringt door tot diep in de huid en versterkt daar het celmembraan. Het beschermt de huid voor invloeden van buitenaf, herstelt de droge en beschadigde huid, maar kan ook de talgklierfunctie van de vettere huid verbeteren.

*Super hydraterend
*Trekt snel in
*Verlicht een jeukerige, droge huid
*Anti aging
*Helpt littekens mooi te genezen

 

Biosilk Silk Therapy

silk-therapy-150ml-500x500

Biosilk Silk Therapy is een gewichtloos, leave-in, verfrissende haarhersteller, met zijde verrijkt. Biosilk Silk Therapy repareert, kalmeert en beschermt alle haartypes. Niet op dieren getest!

 

Balmain beauty bag

bag

 Een super leuke beauty bag met de geweldige verzorgingslijn van Balmain.  Alle haarproducten die je nodig hebt in één beauty bag!

De beauty bag bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine spray. De Shampoo en Conditioner, geschikt voor dagelijks gebruik, zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten voor een optimale reiniging en voeding van het haar en de hoofdhuid. De Hair Mask is een wekelijkse behandeling van 5 minuten, waarbij het haar wordt versterkt en meer vitaliteit en glans krijgt. De Shine Spray geeft niet alleen een stralende glans aan het haar, maar beschermt ook tegen uitdroging en gespleten punten. De Extension Brush is speciaal ontworpen voor hair extensions. De zachte, flexibele borstelharen zullen de extensions niet beschadigen en houden het haar in optimale conditie. We raden aan om het haar te borstelen vanaf de uiteinden en dan langzaam naar de hoofdhuid toe te werken.

 

Balmain krultang 32mm

tang

Een krultang is helemaal hot! Van Hollywood wave (slag) tot aan tight spiral curls (kleine krulletjes) je ziet het tegenwoordig niet alleen op de rode loper, maar ook in het dagelijks leven.

De balmain krultang 32mm

Is een 32mm krultang die je 360 graden kan draaien. De krultang heeft een extra lange snoer van we 2,4 meter. De tang heeft warmte standen van 160ºC tot 220ºC (5ºC per stand). Na 30 minuten zal de tang zich automatisch uitschakelen. De tang heeft een ergonomische handgreep en een hittebestendige toplaag met antislip.

 

 

Balmain infrarood föhn

fogn

De Professionele Infrarood föhn met negatieve ionen functie zorgt ervoor dat je haar minder beschadigd raakt, sneller droogt en er uiteindelijk glad en ready-to-go uitziet!

 

Deze innovatieve krachtige föhn heeft de hoogste kwaliteitsnormen. Het heeft een infrarood functie en heeft een krachtige luchtstroom van wel 1800W. Daarnaast heeft de föhn een cool shot functie en wordt het haar 35% sneller droog dan bij andere föhnen. Het heeft meerdere warmte en snelheidsstanden en heeft een 2.6m lang snoer. De föhn wordt geleverd met mondstuk en diffuser.

 

We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren, heel veel shop plezier!

Liefs, Team Kapsalon Ineke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *