Onze nieuwe collega!

Geplaatst door op mrt 14, 2018 in Blog | 0 reacties

Hallo lieve volgers,
Wij hebben een nieuwe collega en willen deze natuurlijk erg graag voorstellen aan jullie!

Dionne de Goede is 21 jaar en woont in Enschede. Ze is vier jaar geleden afstudeerd als allround kapster aan het ROC van Twente.
Ze heeft eerst twee jaar de opleiding junior stylist gevolgd en heeft daarna nog een jaar de opleiding allround kapper gevolgd, en deze natuurlijk goed afgerond! Dionne heeft bij verschillende salons ervaring opgedaan en heeft daarnaast verschillende cursussen gevolgt. Hierdoor heeft ze zich ontwikkeld tot een ervaren kapster.

Bij ons in de kapsalon zal ze zich meer kunnen ontwikkelen op het gebied van haar en wimper extensions. Dit is iets waar Dionne zich graag meer in wilt verdiepen. Haar specialiteiten liggen vooral op de kniptechnieken die ze gebruikt, Door de verschillende kniptechnieken toe te passen zorgt ze ervoor dat elk type haar perfect in model valt!

“Dionne: Klanttevredenheid staat bij mij op nummer 1, ik probeer dan ook om met de klant goed te overleggen wat zijn/haar wensen zijn, zodat we tot de beste resultaten komen!”

dionne-blog

Wilt u een afspraak bij Dionne of één van onze andere medewerkers neem dan contact met ons op of kom gezellig langs bij ons in de salon!

Kapsalon Ineke
Wesseler-Nering 39,
7544 JC Enschede
053- 4762424

Liefs, Team Kapsalon Ineke

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>