Onze Merken #Blog1

 Onze merken!

Wij als Kapsalon Ineke willen werken met de beste merken. Daarom hebben wij veel merken uitgeprobeerd, daaruit hebben wij de beste en fijnste merken uitgekozen.

Welke merken hebben wij in ons assortiment?

Chi, Mediceuticals, Alter ego en Bio silk gebruiken wij bij het verzorgen en het kleuren van het haar. We gebruiken vooral de Chi stylingsproducten, Chi heeft zoveel keus in stylingsproducten dat er voor elk haartype wel een fijn product te vinden is. Mediceuticals zorgt ervoor dat wanneer je het eenmaal gebruikt niet meer zonder kan! Het ontwikkelt en levert verzorgingsproducten die het haar en hoofdhuid in een optimale conditie brengt en houdt. Het bedrijf is gespecialiseerd in dermatologie en dat zie je terug in de producten. Alter ego gebruiken wij vooral om te kleuren, het geeft een goede dekking en het heeft mooie kleurtinten. Bio Silk staat bekend om haar heerlijke zijde. De olie zorgt ervoor dat het haar glanzend en verzorgd wordt en blijft.

mediceuticalssenviro-flexAfbeeldingsresultaat voor bio silk zijde

Ook hebben wij extensions en haarstukken in ons assortiment. We hebben onze eigen haar roessels dit is om het haar net wat voller te laten lijken wanneer u het bijvoorbeeld opsteekt! We hebben losse extensions van de merken Balmain en Great Lengths. Van Balmain hebben we ook verschillende haarstukken zoals: Haarmatjes met clips, deze kunnen ook ingezet worden door middel van micro ringetjes en waxjes.  Daarnaast hebben we staarten, pony’s en verschillende soorten matjes wat het haar kan opvullen of verlengen.

 

 10256695_593101257483669_3168268511473492742_oBALMAIN-CATWALK-PONYTAILBalmain.double

 

 

Ik heb nu globaal uitgelegd welke producten wij gebruiken en verkopen. Wil je meer informatie bel dan naar 053-476 24 24 of stuur een bericht via Facebook of Instagram.  

Liefs,

Dewi  

Kapsalon Ineke
Winkelcentrum Enschede-Zuid
Wesselernering 39
7544 JC Enschede
Info@kapsalonineke.nl
Instagram: @kapsalonineke

Facebook: Kapsalon Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *